PSV zet Cocu in het zonnetje

Reacties

PSV neemt zaterdagavond rond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen afscheid van Phillip Cocu, die afgelopen zomer inging op een aanbieding van Fenerbahçe.

PSV zet Cocu in het zonnetje

Na aan het einde van het seizoen 2011/12 al eens als interim-trainer te hebben gefungeerd, werd Cocu medio 2013 aangesteld als opvolger van Dick Advocaat. Met de ex-international aan het roer veroverde PSV drie landstitels: in 2015, 2016 én 2018.

Twee maanden na het veroveren van die laatste titel kondigde Cocu zijn vertrek aan naar Fenerbahçe, waar hij in het najaar moest vertrekken.

PSV zal rond het duel met FC Groningen ook afscheid nemen van Chris van der Weerden en Ruud Brood, de stafleden die net als Cocu het Philips Stadion achter zich lieten. 'Uit handen van algemeen directeur Toon Gerbrands ontvangt het drietal een mooi aandenken aan de afgelopen jaren bij de club', meldt PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.