PSV zeer waarschijnlijk zonder Romero in kraker tegen Ajax

Reacties

PSV-trainer Roger Schmidt kan zondag in de Eredivisie-kraker tegen Ajax zeer waarschijnlijk niet beschikken over Maximiliano Romero. De 23-jarige Argentijnse spits heeft opnieuw een blessure opgelopen.

PSV zeer waarschijnlijk zonder Romero in kraker tegen Ajax
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 2
Ajax
Ajax

Bronnen rond de voetballer melden dat Romero in de afgelopen dagen een kwetsuur heeft opgelopen. Het is nog onduidelijk wat voor blessure het betreft en hoe lang hij moet revalideren.

Zo is er opnieuw een tegenslag voor Romero, die in zijn tijd in Eindhoven wordt achtervolgd door blessureleed. De aanvaller liep onder meer een gescheurde kruisband op en stond daardoor een heel jaar buitenspel. Op 20 september maakte hij bij Jong PSV zijn rentree. Vijf dagen later maakte Romero voor het eerst in lange tijd weer speelminuten in het eerste elftal van de Eindhovenaren.

Romero werd in de afgelopen speelronden steeds belangrijker voor PSV. De Argentijn liet zich met assists gelden tegen NEC en Go Ahad Eagles en had afgelopen zondag tegen FC Groningen voor het eerst een basisplaats. Roger Schmidt stelde tevreden vast dat Romero groeiende was.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.