PSV werkt mee aan transfer Ritzmaier naar Polen

Reacties

Het heeft er alle schijn van dat Marcel Ritzmaier bezig is aan zijn laatste dagen als speler van PSV. De Eindhovenaren melden dat de 24-jarige middenvelder de ruimte krijgt om zich te oriënteren op een transfer naar de Poolse club Arka Gdynia, de bekerwinnaar van afgelopen seizoen.

PSV werkt mee aan transfer Ritzmaier naar Polen

PSV laat op de eigen website weten dat het bereid is mee te werken aan het vertrek van Ritzmaier, wiens contract nog een jaar doorloopt. De Oostenrijker speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Go Ahead Eagles, het jaar daarvoor stalde PSV hem al bij NEC. In het seizoen 2013/14 huurde Cambuur de voormalig jeugdinternational al. Nu lonkt een definitief vertrek.

Ritzmaier kwam in 2010 als jeugdspeler over van Austria Kärnten, maar een echte doorbraak in de hoofdmacht van PSV zat er nooit in. Verdeeld over drie seizoenen kwam de linksbenige middenvelder tot 27 officiële optredens voor de Eindhovenaren, die hem afgelopen seizoen met een schorsing zagen terugkeren uit Deventer door zijn rode kaart in het competitieduel met Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.