PSV weerlegt uitspraken Zoet: alleen West Ham was concreet

Reacties

PSV bestrijdt de uitlatingen van Jeroen Zoet, die heeft aangegeven dat de club 'helaas' een transfer blokkeert. Alleen West Ham United heeft zich in een eerder stadium voor de keeper gemeld.

PSV weerlegt uitspraken Zoet: alleen West Ham was concreet

Zoet concentreert zich op dit moment bij Oranje op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Bulgarije, maar anders had hij naar aanleiding van zijn uitlatingen zeker een gesprekje met Brands kunnen verwachten. De 26-jarige doelman uitte zondag na de 2-0 zege op Roda JC zijn teleurstelling over het gebrek aan medewerking bij PSV bij een vertrek. Benfica en Crystal Palace werden steeds nadrukkelijk genoemd als mogelijkheden voor Zoet.

PSV spreekt de lezing van de keeper tegen. Alleen West Ham United heeft zich eerder bij PSV gemeld voor Zoet en wilde rond de drie miljoen euro betalen, maar alleen als de tweede doelman achter Joe Hart (de Spanjaard Adrián) de club zou verlaten. Dat is nog niet gebeurd.

Bij PSV zijn het na de Europese uitschakeling en met het naderen van de transferdeadline inmiddels uurkoersen. Luuk de Jong en Santiago Arias azen net als Zoet op een vertrek, terwijl de Eredivisionist zelf nog hoopt Adam Maher en Marcel Ritzmaier te slijten. Een verhuur/vertrek van verdediger Jordy de Wijs is bovendien ook zeer aannemelijk.

Toch verwacht de clubleiding zelf niet van die hectische dagen, want vooralsnog is PSV alleen met Bordeaux in onderhandeling over een transfer van De Jong. De kans is ook zeer groot dat de spits daadwerkelijk naar Frankrijk vertrekt. Het lijkt er niet op dat PSV een vervanger zal aantrekken. Dan maakt de club het seizoen af met Jürgen Locadia als eerste spits en Sam Lammers als back-up. Voor Arias heeft nog geen club zich concreet gemeld.

Duidelijk is verder dat PSV nog altijd hoopt de 23-jarige linksback Douglas Santos van Hamburger SV aan te trekken. Mocht dat niet lukken, dan schakelt technisch manager Marcel Brands snel door naar nummer twee en drie op de lijst.

'Voorbereiding PSV heeft tactisch niet veel waarde gehad'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.