PSV-talenten verslaan Man Utd na heerlijke vrije trap

Reacties

De talenten van PSV Onder-18 zijn uitstekend begonnen aan de Otten Cup. Het jeugdtoernooi dat wordt gehouden op de Herdgang is vrijdagmiddag gestart en PSV won na een prachtige vrije trap van Robin van Duiven van de leeftijdsgenoten van Manchester United.

PSV-talenten verslaan Man Utd na heerlijke vrije trap
© Screenshot

Na een aantal jaren afwezigheid keerde de Otten Cup deze zomer weer terug. Een aantal gerenommeerde jeugdopleidingen wordt gerepresenteerd in Eindhoven. Zo moest PSV in het eerste groepsduel tegen Manchester United.

De Engelsen kwamen al vroeg op voorsprong door een treffer van Ethan Wheatley. PSV kwam weer op gelijke hoogte nadat Elvic de Jager een voorzet van Eus Waayers binnenwerkte. Robin van Duiven, het broertje van Jong PSV-speler Jason van Duiven, werd uiteindelijk de matchwinner. Hij werd ingebracht, mocht direct een vrije trap nemen en schoot die fraai binnen: 2-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eerder op vrijdag verloor FC Utrecht in de andere poule van Red Bull Bragantino met 2-0. Ook Rangers FC, Anderlecht, Jeonbuk Hyundai Motors en FC Kopenhagen doen mee aan het toernooi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.