PSV stuurt op kans wachtende Obispo naar Arnhem

Reacties

Vitesse krijgt voor het aankomende seizoen de beschikking over Armando Obispo. PSV maakt op de officiële website bekend dat de verdediger voor één jaar wordt verhuurd aan de Arnhemmers.

PSV stuurt op kans wachtende Obispo naar Arnhem

Obispo (20) klopt al een tijdje op de deur bij het eerste elftal van PSV, maar slaagde er nog niet in om een basisplaats te veroveren. In het afgelopen seizoen had Mark van Bommel hem geen enkele keer nodig in de Eredivisie en mocht hij alleen twintig minuten meespelen in de verloren bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Bij Vitesse mag Obispo nu vlieguren gaan maken. Na Daniel Schwaab, die zijn aflopende contract niet verlengde, en de aan Istanbul Basaksehir verkochte Aziz Behich is Obispo alweer de derde verdediger die PSV verlaat. Daar staat de terugkeer van Derrick Luckassen, die was verhuurd aan Hertha BSC, tegenover.

Obispo is blij met zijn tijdelijke overstap. 'Vitesse is doorgaans een goed georganiseerde en voetballende ploeg die altijd in de subtop meedoet', zegt hij op de website van de Arnhemmers. 'De ervaring leert dat jonge spelers in Arnhem de kans krijgen zich te ontwikkelen. Ik ga er alles aan doen om waardevol te zijn voor Vitesse. Daarmee hoop ik bij te dragen aan de ambitie van de club, namelijk het behalen van Europees voetbal.'

Het contract van Obispo bij PSV loopt nog twee jaar door, tot medio 2021.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.