PSV-spelers steken zwaar geblesseerde Dest hart onder de riem

Reacties

De spelers van PSV hebben Sergiño Dest donderdagavond voor de aftrap van het competitieduel met SC Heerenveen een hart onder de riem gestoken. Het basiselftal liep het veld op met speciale shirts, met daarop een boodschap voor de zwaar geblesseerde back.

PSV-spelers steken zwaar geblesseerde Dest hart onder de riem
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
0 - 8
PSV
PSV

Dest staat waarschijnlijk de rest van het kalenderjaar aan de kant met een zware knieblessure en kan het naderende kampioensfeest daardoor niet actief meemaken. Trainer Peter Bosz vertelde woensdag al dat het nieuws hard was aangekomen bij de spelersgroep en de technische staf.

Donderdag bleek dat de spelers van PSV hun ploeggenoot zeker niet zijn vergeten. Met shirts met daarop de tekst Sterkte, Sergiño en achterop zijn rugnummer 8 liep de koploper het veld op van het Abe Lenstra Stadion. Maúro Junior is tegen Heerenveen de vervanger van de Amerikaanse international.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer S. Dest
Meer over S. Dest
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.