PSV slaat belangrijke slag: Babadi blijft in Eindhoven

Reacties

Isaac Babadi blijft speler van PSV. De achttienjarige middenvelder heeft zijn aflopende verbintenis verlengd tot en met medio 2028.

PSV slaat belangrijke slag: Babadi blijft in Eindhoven

Lange tijd was het onzeker of de toekomst van Babadi in Eindhoven zou liggen. Het talent brak begin dit seizoen door en liet zich zien in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en de derde voorronde van de Champions League. Daarna vertroebelde zijn uitzicht op speelminuten. Omdat Babadi over een aflopend contract beschikte, waren de speler en zijn entourage vrij om te spreken met geïnteresseerde clubs.

Dat gebeurde ook. PSV deed er ondertussen alles aan om het contract van Babadi open te breken en te verlengen, maar slaagde daar lange tijd niet in. Deze week kwam er alsnog groen licht. De aanvallende middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2028 en blijft de komende jaren het shirt van PSV dragen.

Babadi heeft op de website van PSV gereageerd op het nieuws. 'PSV biedt me al jaren een platform om mezelf te ontwikkelen. Dit seizoen heb ik zelfs mijn debuut mogen maken in de Eredivisie en de Champions League, twee ontzettend belangrijke stappen in mijn carrière. Ik ben heel blij dat ik mijn handtekening heb gezet onder een contract van 4,5 jaar', aldus de beloftevolle Babadi.

Technisch directeur Earnest Stewart is ook in zijn nopjes. 'Isaac geldt als een groot talent, met ontzettend veel creativiteit in zijn spel. Hij is nog erg jong, maar kan zich nu al staande houden in een elftal met bijzonder veel kwaliteit. Dat heeft hij dit seizoen al meerdere keren bewezen, ook tegen tegenstanders van formaat.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.