PSV rondt komst RB Leipzig-doelman Mvogo af

Reacties

Yvon Mvogo komt definitief naar Eindhoven. PSV heeft de deal met RB Leipzig over de doelman afgerond.

PSV rondt komst RB Leipzig-doelman Mvogo af
© Pro Shots

Trainer Roger Schmidt had zijn zinnen gezet op een keeper die beter kan meevoetballen dan de huidige keepers die hij tot zijn beschikking heeft bij PSV. Met de komst van Mvogo heeft de Duitse coach zijn zin gekregen.

Mvogo wordt voor twee jaar gehuurd van RB Leipzig, dat hem in 2017 had overgenomen van Young Boys. Ondanks een bescheiden aantal duels in de hoofdmacht, zien ze in Leipzig wel potentie in de goalie. De Duitse club wilde de Zwitserse international niet verkopen, maar was wel bereid mee te werken aan een tijdelijke verhuizing.

Nadat Mvogo zijn contract bij Die Bullen had verlengd, volgde het groene licht voor de verhuur aan PSV. De Zwitser kan in de twee jaar als huurling in Eindhoven de ervaring opdoen die hem bij Die Bullen niet was gegeven.

De komst van Mvogo zal ongetwijfeld leiden tot een vertrek van minimaal een van de huidige PSV-keepers. Voor Hidde Jurjus is concrete belangstelling en Jeroen Zoet heeft al langer een vertrekwens, Lars Unnerstall lijkt wel bij de club te blijven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mvogo naar PSV: 'De onrust bij andere doelmannen zal toenemen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.