PSV rondt komst Bayern-talent Fein af: huur met optie tot koop

Reacties

PSV heeft Adrian Fein binnen. De 21-jarige Duitser wordt voor een jaar gehuurd van Bayern München.

PSV rondt komst Bayern-talent Fein af: huur met optie tot koop
© Pro Shots

Fein staat te boek als een multifunctionele speler. Vorig seizoen stalde Der Rekordmeister de jeugdinternational bij Hamburger SV, waar hij voornamelijk op het middenveld speelde. Fein kan ook in de defensie opereren, wat PSV-trainer Roger Schmidt een gewenste extra optie geeft. 

De in München geboren Fein maakte ruim tien jaar deel uit van de jeugdopleiding van Bayern. Van een doorbraak in de hoofdmacht is het echter nog niet gekomen.

'Adrian is een verdedigende middenvelder met een goede pass en brengt daarnaast ook lengte en loopvermogen met zich mee', vertelt technisch manager John de Jong op de clubsite van PSV. 'Adrian heeft bij HSV echt een prima seizoen gedraaid en is toe aan een hoger niveau. Wij denken dat hij voor ons van toegevoegde waarde is en daarom hebben we de koopoptie bedongen.'

'Na een jaar vechten om promotie naar de Bundesliga met Hamburger SV is dit een perfecte volgende stap in mijn ontwikkeling', reageert Fein.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

A. Fein


Geboortedatum:
18 maart 1999
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
München
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,86 m
Gewicht:
97 kg
Huidige club:
Verl
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.