PSV opnieuw naar Duitsland, eerste training op 25 juni

Reacties

PSV belegt in de zomer opnieuw een trainingskamp in Duitsland. Net als vorig jaar strijkt de Eindhovense club neer in Marienfeld. De ploeg van trainer Roger Schmidt verblijft daar van 5 tot en met 11 juli.

PSV opnieuw naar Duitsland, eerste training op 25 juni
© Pro Shots

Op 25 juni werkt PSV de eerste training van het nieuwe seizoen af op De Herdgang in Eindhoven. Die is volgens de club vooralsnog niet toegankelijk voor supporters. Op 3 juli volgt een besloten oefenwedstrijd tegen het Belgische RWD Molenbeek.

Op 5 juli vertrekt PSV naar Duitsland, waar twee oefenwedstrijden worden gespeeld. Op 7 juli tegen amateurclub Delbrücker SC en op 10 juli tegen VfL Osnabrück, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Tweede Bundesliga. Of er publiek bij de wedstrijd aanwezig mag zijn, is nog niet duidelijk.

PSV moet al vroeg aan de bak in de Champions League, want de heenduels in de tweede voorronde staan gepland voor 20 en 21 juli. Op 16 juni weten de Eindhovenaren welke club de tegenstander zal zijn. PSV moet drie voorrondes overleven om de groepsfase te bereiken.

PSV aast op Van Ginkel en Pröpper: 'Ze zijn ermee bezig'
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.