PSV op Rapport: Zahavi stelt teleur bij debuut van zijn concurrent

Reacties

Mario Götze heeft PSV donderdagavond weer bij de hand genomen en is daarvoor beloond met het hoogste cijfers door VI. Een linie verder stelde spits Eran Zahavi teleur, uitgerekend op de avond dat zijn nieuwe concurrent Carlos Vinícius tegen Real Sociedad debuteerde.

PSV op Rapport: Zahavi stelt teleur bij debuut van zijn concurrent
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 2
Real Sociedad
Real Sociedad

Op weg naar een Europees hoofdtoernooi was Zahavi nog ontzettend belangrijk voor PSV. In de eerste Europese wedstrijd, thuis tegen Galatasaray, schoot de spits uit Israël met scherp. Hij scoorde driemaal tegen de Turken en leverde ook nog een assist af. Tegen Real Sociedad kwam het er niet uit bij Zahavi, hij kreeg het laagste cijfer van alle PSV-spelers. Trainer Roger Schmidt bracht na iets meer dan een uur debutant Vinícius in.

Aan de andere kant was er dus Götze. Maker van het openingsdoelpunt en met een subliem passje ook aangever voor de gelijkmaker van Cody Gakpo. De Duitser is (nog) dodelijk(er) als hij vanuit de as speelt, liet hij ook tegen de nummer vier van La Liga zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De spelersbeoordelingen van PSV:

Joël Drommel 6,5
Phillipp Mwene 6
(68. Jordan Teze) -
André Ramalho 5,5
Armando Obispo 5,5
Philipp Max 5,5
Olivier Boscagli 6
Marco van Ginkel 5,5
(63. Ryan Thomas) -
Mario Götze 8
Cody Gakpo 7
(89. Bruma) -
Noni Madueke 6
(63. Yorbe Vertessen) -
Eran Zahavi 5
(63. Carlos Vinícius) -
Trainer: Roger Schmidt 6
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.