PSV noemt komst peperdure Maxi Romero nog voorbarig

Reacties

PSV spreekt vooralsnog tegen dat het een akkoord bereikt heeft over de transfer van Maxi Romero. De achttienjarige spits van Vélez Sarsfield lijkt wel op weg naar Eindhoven.

PSV noemt komst peperdure Maxi Romero nog voorbarig

Romero geldt als één van de grootste talenten van Argentinië. Behalve PSV was ook VfB Stuttgart concreet in de markt voor de aanvaller. Michael Reschke, sportief directeur van Stuttgart, vertelt echter aan Bild dat de Eindhovenaren de transferstrijd gewonnen hebben.

Een bod van tien miljoen euro van Stuttgart bleek uiteindelijk niet voldoende. 'Ik kan PSV feliciteren met de transfer van Romero. Een toptransfer, iets wat wat wij ook graag gerealiseerd hadden. Helaas is, hoewel de gesprekken met de speler, zijn belangenbehartiger en de club in een vergevorderd stadium waren, gebleken dat ons bod duidelijk lager is dan dat uit Eindhoven.'

Reschke denkt dat PSV zeer goede zaken gedaan heeft met Romero. 'Ik weet zeker dat hij over twee tot drie jaar zo'n dertig miljoen euro waard is. Dit was voor ons een fantastische investering geweest.'

Aan Voetbal International laat technisch manager Marcel Brands weten dat de berichtgeving over de komst van Romero 'voorbarig' is. Hij ontkent niet dat PSV bezig is met het binnenhalen van de spits, die dit seizoen goed was voor vier doelpunten in tien wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.