PSV neemt Viergever over van Ajax

Reacties

Nick Viergever maakt de overstap van Ajax naar PSV. De 28-jarige transfervrije verdediger had een aflopend contract bij Ajax, waar hij sinds de zomer van 2014 speelde. Viergever heeft voor vier jaar getekend in Eindhoven.

PSV neemt Viergever over van Ajax

Viergever, die centraal in de verdediging en als linksback uit de voeten kan, zag vorige zomer een transfer naar de Bundesliga afketsen. Ajax wilde hem destijds niet laten gaan. Desondanks kwam het niet tot een nieuw contract voor de tweevoudig Oranje-international, die eerder uitkwam voor Sparta Rotterdam en AZ.

De verdediger was in het begin van het seizoen een vaste waarde bij Ajax en kwam zodoende tot achttien optredens. Sinds november speelde Viergever echter niet meer in het eerste elftal vanwege aanhoudende enkelklachten. Voorafgaand aan Ajax - AZ nam de linkspoot, net als Mitchell Dijks al afscheid van de Ajax-aanhang.

PSV kan wel een linksbenige verdediger gebruiken. De rechtsbenige Joshua Brenet speelde dit seizoen als linksback. Ook het centrum van de verdediging is bij de landskampioen niet heel ruim bezet. De enige linkspoot onder de centrale verdedigers is het negentienjarige jeugdproduct Armando Obispo.

Lees hier de reactie van Nick Viergever.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Multifunctionele Viergever lost een aantal problemen op bij PSV'
'Wat blijft er nog over van de huidige Ajax-selectie?'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.