PSV moet Vertessen missen, maar krijgt goed nieuws over Sávio en Branthwaite

Reacties

PSV kan voorlopig niet beschikken over Yorbe Vertessen. De 21-jarige aanvaller is geopereerd aan een blindedarmontsteking en moet in ieder geval de komende vier wedstrijden van de Eindhovenaren aan zich voorbij laten gaan.

PSV moet Vertessen missen, maar krijgt goed nieuws over Sávio en Branthwaite
© Pro Shots
Ajax
Ajax
3 - 5
PSV
PSV

Vertessen ging woensdag onder het mes en is inmiddels weer thuis. De aanvaller heeft twee weken nodig om te herstellen. Dat betekent dat de aanvaller onder meer de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax moet missen. Ook het tweeluik met AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League komt te vroeg.

Tussendoor vangt PSV de Eredivisie aan met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Normaal gesproken kan Vertessen de training hervatten in aanloop naar de tweede speelronde van de competitie. Dan staat een uitduel met Go Ahead Eagles op het programma.

Goed nieuws
Naast de tegenvaller van Vertessen was er ook goed nieuws voor PSV, dat de werkvergunning van zowel Sávio als Jarrad Branthwaite rond heeft. Dat betekent dat beide zomeraanwinsten per direct mogen meetrainen met de selectie van de Eindhovenaren vanaf nu inzetbaar zijn in officiële wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.