PSV laat oog vallen op Amerikaans international Robinson

Reacties

PSV heeft Miles Robinson in het vizier. De 26-jarige verdediger van Atlanta United is een alternatief voor als Zeno Debast toch niet haalbaar blijkt.

PSV laat oog vallen op Amerikaans international Robinson
© Pro Shots

Debast blijft het topdoelwit van PSV, maar de Eindhovenaren weten inmiddels ook naar wie er doorgeschakeld kan worden voor het geval de verdediger van Anderlecht niet komt. Robinson speelt bij Atlanta in de Major League Soccer, waar zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt. Hij is één van de alternatieven voor Debast. Robinson doorliep de jeugdopleiding van Atlanta United en brak na een verhuurperiode bij Charleston door bij zijn huidige club.

Technisch directeur Earnest Stewart gaf vorige week voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord aan belangstelling te hebben voor Debast. 'Daar zijn we mee in gesprek, ja', zei Stewart, terwijl Anderlecht-trainer Brian Riemer Debast liever niet laat gaan. 'Er zijn ploegen geïnteresseerd. En ik heb geleerd om in voetbal nooit ‘nooit’ te zeggen. Maar we hebben geen enkele intentie Zeno te verkopen. We zullen hem houden. Hij is een heel belangrijke speler voor ons.'

PSV swingt: 'Bosz kiest voor creatieve spelers'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.