PSV jaagt door: grijp deze speciale kans bij het thuisduel met Utrecht

PSV wil zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht de druk op Ajax en Feyenoord in de top van de Eredivisie verhogen. De Eindhovenaren zijn gewaarschuwd, Utrecht stuntte eerder dit seizoen nog in Amsterdam. Wat is jouw voorspelling? Speel mee bij Jack's Casino en profiteer van een speciale aanbieding bij dit duel en de wedstrijd van Barcelona.

PSV jaagt door: grijp deze speciale kans bij het thuisduel met Utrecht
© Pro Shots

Met geen enkele nederlaag in november is het vertrouwen in Eindhoven gegroeid. Bij afwezigheid van smaakmakers als Cody Gakpo en Noni Madueke door blessures grepen onder anderen reserves Ritsu Doan en Bruma hun kans. Het geeft trainer Roger Schmidt meer opties nu de lappenmand leger wordt. PSV presteert dit seizoen met name in eigen huis uitstekend in de Eredivisie. Alleen van Feyenoord werd verloren, verder waren er zes zeges. Denk jij dat FC Utrecht het volgende slachtoffer wordt? Jack's biedt een fraaie kans aan. De odd voor een zege van PSV is speciaal verhoogd naar 1.70. Ga voor die speciale quotering linksboven onder het kopje populair naar Jack's Specials.

Op papier is er geen reden voor zorgen bij FC Utrecht, dat verdienstelijk vierde staat. Toch knaagt de huidige vorm bij de ploeg van René Hake. Er is in de Domstad het gevoel dat er meer in het vat zit. De kwaliteiten bij de subtopper kwamen op 3 oktober wel al sterk tot uiting bij de uitwedstrijd tegen Ajax die verrassend met 0-1 gewonnen werd. Utrecht is de enige club die het in 2021 lukte om in de Eredivisie uit bij Ajax een wedstrijd te winnen. Denk je dat de subtopper ook op die manier kan stunten in Eindhoven? Dan is de odd van 5.40 voor een zege van Utrecht erg aantrekkelijk.

Barcelona won zijn eerste twee competitiewedstrijden onder Xavi. Met de nieuwe trainer aan het roer is er in ieder geval meer optimisme in Camp Nou. Van Real Betis moet zaterdagmiddag gewonnen worden om een nieuwe stap te zetten richting de topvier. Het belooft een spektakel te worden. In de laatste zeven duels tussen Barça en Betis werd in totaal 41 keer gescoord, dat is een buitengewoon hoog gemiddelde van bijna zes goals per wedstrijd. Denk jij dat er minstens drie keer gescoord wordt? Ga dan voor de meer dan 2.5 doelpunten (1.60). De odd voor meer dan 3.5 doelpunten is nog aantrekkelijker: 2.50. Voor de waaghalzen: inzetten op zes goals of meer kan je 9.00 keer de inleg opleveren. Voor een reguliere zege van Barcelona staat een quotering van 1.49.

Ook bij deze wedstrijd biedt Jack's een fraaie special aan. Voorin zijn de ogen bij Barcelona natuurlijk gericht op Memphis Depay. Denk jij dat de Oranje-international scoort en Barça wint, kies dan voor de speciaal verhoogde odd van 2.50 voor Team wint en speler scoort.

Een ander fraai affiche in Spanje is het prachtige duel tussen Real Sociedad en Real Madrid. De Basken presteren geweldig en beginnen als nummer drie van de ranglijst aan de zestiende speelronde. Het team met smaakmakers als Alexander Isak en Mikel Oyarzabal hield De Koninklijke in de vorige twee ontmoetingen op een gelijkspel. Gaan de Madrilenen nu wel winnen van Sociedad? Real Madrid begint als favoriet aan de uitwedstrijd (2.20 voor een zege). De odd voor zege van Sociedad is 3.20.

Pak je kansen en geef de heerlijke voetbaldag nog meer glans. Speel mee bij Jack's! Voor nieuwkomers is er een free bet tot 50 euro te verkrijgen.

Bekijk hier al onze video's