PSV informeert naar Mexicaans international Montes

Reacties

PSV heeft in de zoektocht naar een centrale verdediger geïnformeerd naar César Montes. De Mexicaanse verdediger wil nog voor het sluiten van de transfermarkt vertrekken bij Espanyol.

PSV informeert naar Mexicaans international Montes
© Pro Shots

Espanyol nam Montes in januari nog voor acht miljoen euro over van Monterrey. Na de degradatie van afgelopen seizoen wil de 26-jarige international, die tijdens het WK nog in alle drie de groepsduels meedeed, echter vertrekken.

Bronnen rond Montés verwachten dat de 1 meter 95 lange mandekker nog voor transferdeadline van vrijdagavond een nieuwe club vindt. Behalve PSV is ook Almería serieus geïnteresseerd. Espanyol wil meewerken bij een transfersom van tien miljoen euro.

Voor PSV is het aantrekken van een centrale verdediger in de laatste anderhalve dag van de transfermarkt prioriteit. Eerder passeerden ook Davinson Sánchez, Zeno Debast, Miles Robinson en Jarrad Branthwaite de revue als potentiële versterking.

Lozano
Montes zou na Hirving Lozano de tweede Mexicaan kunnen zijn die nog naar PSV komt. De Eindhovenaren hebben nog altijd het volste vertrouwen dat het lukt om de 28-jarige aanvaller van Napoli voor het verstrijken van de deadline terug te halen naar het Philips Stadion. 

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.