PSV in restant van bloedstollende titelstrijd zonder Lozano

Reacties

PSV moet het in de slotfase van de strijd om het kampioenschap in de Eredivisie zien te redden zonder Hirving Lozano. De aanvaller komt dit seizoen vanwege een knieblessure niet meer in actie.

PSV in restant van bloedstollende titelstrijd zonder Lozano

Lozano raakte afgelopen donderdag in Tilburg geblesseerd, na een harde charge van Freek Heerkens. Lozano werd per brancard van het veld gedragen en vreesde voor het ergste. Na het eerste onderzoek op vrijdag werd echter al duidelijk dat er geen sprake was van een zware kruisbandblessure.

Lozano is in de afgelopen dagen verder onderzocht en PSV meldt maandag op de officiële website van de club dat de Mexicaan dit seizoen niet meer in actie kan komen. Hij mist daardoor de laatste twee competitiewedstrijden van het seizoen, tegen AZ (uit) en Heracles Almelo (thuis).

'Ik ben opgelucht dat er geen schade aan mijn kruisband is, maar baal er natuurlijk ontzettend van dat ik in de beslissende fase van de competitie niet meer op het veld zal staan', zegt Lozano. 'Mijn revalidatie is begonnen. Ik ga er alles aan doen om zo snel als mogelijk weer topfit te zijn.'

De vraag is nu of Lozano (23) zijn laatste wedstrijd voor PSV reeds heeft gespeeld. De aanvaller heeft nog een doorlopend contract in Eindhoven, tot medio 2023, maar het valt niet uit te sluiten dat Lozano in de zomer een transfer maakt. 

'Lozano zou best meer beschermd mogen worden door scheidsrechters'
Eredivisie

Stand Eredivisie 2018/2019

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Ajax
34
28
2
4
119-32
+87
86
2
PSV
34
26
5
3
98-26
+72
83
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.