PSV in gesprek met Thorgan Hazard

Reacties

PSV heeft in zijn zoektocht naar aanvallende versterking meerdere lijntjes uitgeworpen. De Eindhovenaren blijken ook in gesprek te zijn met Thorgan Hazard van Borussia Dortmund.

PSV in gesprek met Thorgan Hazard
© Pro Shots

Hazard (29), die op beide flanken uit de voeten kan, speelt dit seizoen niet veel in Duitsland. Hij had slechts bij twee competitiewedstrijden van Dortmund een basisplaats en kwam bij de eerste duels van dit kalenderjaar niet in actie. PSV hoopt van deze situatie te kunnen profiteren.

Hazard heeft 47 interlands voor België achter zijn naam staan. Hij was nog actief op het afgelopen WK in Qatar. Zijn contract in Dortmund loopt nog anderhalf jaar door, tot medio 2024. 

Zaterdag werd bekend dat PSV zich bij Sevilla heeft gemeld voor Adnan Januzaj, de landgenoot van Hazard. Eerder werd bovendien de naam van Anthony Elanga (Manchester United) genoemd als mogelijke versterking. PSV verloor deze winter Cody Gakpo en Noni Madueke, terwijl Yorbe Vertessen werd verhuurd. De Eindhovenaren haalden daar tot dusver alleen Fábio Silva, die wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers, voor terug.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.