PSV heeft wat recht te zetten: hoe hard slaat de koploper terug?

ADVERTORIAL - Voor PSV staat dinsdagavond de wedstrijd van de revanche op het programma. Een halve week na de pijnlijke nederlaag bij NEC neemt de Eredivisie-koploper het in Rotterdam op tegen Excelsior. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

PSV heeft wat recht te zetten: hoe hard slaat de koploper terug?
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
0 - 2
PSV
PSV

Het oordeel van Peter Bosz na pas de eerste competitienederlaag van het seizoen van zijn team was niet mild. De trainer van PSV bestempelde het optreden van zijn ploeg in Nijmegen als 'bij vlagen hautain, bijna arrogant’. Ging Bosz er niet te hard in richting zijn spelers? Zijn woorden waren veelbesproken. De trainer daagde zijn elftal in elk geval uit om tegen Excelsior met een sterke reactie te komen.

Met Excelsior treft PSV de huidige nummer zestien van de ranglijst. Excelsior-uit vormde in de voorbije jaren zelden een grote horde voor de Eindhovenaren. PSV won zijn laatste negen uitwedstrijden tegen Excelsior allemaal. Vorig seizoen zegevierde de titelkandidaat met 1-6 in Kralingen. PSV moet dinsdagavond opnieuw winnen om achtervolger Feyenoord maximaal onder druk te zetten. Het verschil tussen de twee is met nog zeven speelrondes te gaan zeven punten. Feyenoord speelt donderdagavond uit tegen FC Volendam.

TOTO biedt verschillende Boosts & Specials aan voor de wedstrijden van vanavond. Zo is er een Goalgetter Boost rond Johan Bakayoko, die zaterdag de score opende tegen NEC. De Goalgetter Boost is: Johan Bakayoko scoort én geeft een assist (11.00). Ook speelt PSV een grote rol bij de Boost van de Dag. Die is als volgt: PSV en Fortuna maken samen meer dan 6 goals (4.60). Fortuna speelt dinsdagavond thuis tegen NEC (aftrap 21.00 uur).

De quotering voor PSV wint is 1.18, terwijl voor een zege van de bezoekers met minstens twee goals verschil (-1,0 handicap) een notering van 1.39 staat. Daarmee is wel duidelijk dat PSV ondanks de opgelopen schade tegen NEC nog altijd zeer ruim de favoriet is. Inzetten op een verrassende zege van Excelsior kan 15.50 keer de inleg opleveren.

Als het gaat om scoren wordt kijkend naar de quoteringen het meest verwacht van Luuk de Jong. De 33-jarige spits scoorde dit seizoen al 22 keer in de Eredivisie. Hij kan uit tegen Excelsior de kater wegspoelen na de gemiste strafschop tegen NEC, de strafschop die gestopt werd door Jasper Cillessen.

Quoteringen Doelpuntenmakers

- Lance Duijvestijn: 5.50
- Couhaib Driouech: 6.00
- Lazaros Lamprou: 6.50

- Luuk de Jong: 1.53
- Guus Til: 2.30
- Johan Bakayoko: 2.50

Geniet met extra spanning van de Eredivisie-avond door mee te spelen bij TOTO! Bekijk hier het volledige aanbod.

Alle quoteringen zijn accuraat op het moment van schrijven en kunnen licht zijn veranderd op weg naar de aftrap.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's