PSV heeft Tillman bijna binnen

Reacties

Malik Tillman is hard op weg naar PSV. De Eindhovenaren hopen het overnemen van de aanvallende middenvelder van Bayern München deze week af te ronden.

PSV heeft Tillman bijna binnen
© Pro Shots

Tillman moet op huurbasis van Bayern overkomen. Naar verluidt heeft PSV een optie tot koop afgedwongen in de onderhandelingen met de Duitse kampioen. De verwachting is dat de 21-jarige Amerikaan deze week de medische keuring ondergaat.

De viervoudig Amerikaans international doorliep de jeugdopleiding van Bayern München. Tillman speelde vorig seizoen op huurbasis bij Rangers FC. De play-offs voor de Champions League kunnen voor hem dus pikant worden. Wint PSV in de derde voorronde van de Champions League van Sturm Graz, dan speelt het in de volgende ronde tegen Rangers FC of Servette FC. Tillman was vorig seizoen overigens in beide duels met PSV in de play-offs voor de Champions League basisspeler bij de Schotten.

In Eindhoven moet Tillman zich gaan richten op rol van meest aanvallende middenvelder. Op VI PRO hebben we zijn spel al geanalyseerd.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.