PSV heeft felbegeerde Romero binnen

Reacties

PSV heeft de komst van Maximiliano Romero bevestigd. Het Argentijnse toptalent tekent een contract tot medio 2023, dat komende zomer ingaat.

PSV heeft felbegeerde Romero binnen

De Eindhovenaren streken donderdag de laatste plooien glad, nadat ze eerder deze week een akkoord hadden bereikt met Romero's werkgever Vélez Sarsfield. De achttienjarige spits tekent voor vijf seizoenen bij PSV. Wanneer Romero naar Brabant komt, is nog onduidelijk. Het contract van de jongeling gaat in de zomer in, maar het is mogelijk dat Romero al vanaf de winter op huurbasis zijn wedstrijden gaat spelen voor PSV. 

PSV heeft onder meer VfB Stuttgart afgetroefd met de komst van de Argentijnse aanvaller. De transfersom bedraagt naar verluidt acht miljoen euro. Die kan hoger worden door bonussen. Net als bij de transfer van Hirving Lozano zal er een percentage bij doorverkoop zijn bedongen. Vélez meldt via de officiële kanalen dat PSV 10,5 miljoen betaalt voor Romero en dat de club van een toekomstige transfersom tien procent ontvangt. 

'Speciale ervaring'
Romero zelf is door het dolle heen na het tekenen van zijn contract bij PSV. De Argentijn gaat voor het eerst buiten zijn vaderland Argentinië spelen. 'Dat wordt een hele speciale ervaring', vertelt Romero op de clubwebsite van PSV. 'Ik hoop de fans veel doelpunten te kunnen laten zien, net als dat ik bij Vélez heb kunnen doen.' Vélez meldt via de officiële kanalen dat PSV 10,5 miljoen betaalt voor Romero en dat het een doorverkooppercentage van tien bedongen heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.