PSV heeft Eredivisie-revelatie Pepi binnen

Reacties

PSV gaat zich versterken met Ricardo Pepi. De Eindhovenaren hebben met FC Augsburg een akkoord bereikt over de transfer van de twintigjarige Amerikaanse spits. Bronnen melden aan VI dat er een contract tot medio 2028 klaarligt.

PSV heeft Eredivisie-revelatie Pepi binnen
© Pro Shots

Pepi bracht vorig seizoen op huurbasis door bij FC Groningen. Ondanks twaalf doelpunten in 29 wedstrijden kon hij niet voorkomen dat de Trots van het Noorden voor het eerst deze eeuw degradeerden naar de Eerste Divisie. De jonge aanvaller liep wel warm voor een verlengd verblijf, naast PSV poogde ook Feyenoord hem in te blijven. De Brabanders hebben deze slag gewonnen van de kampioen.

Met de deal is zo'n tien miljoen euro gemoeid, is bevestigd aan VI. FC Augsburg heeft als verkopende partij ook een doorverkooppercentage bedongen. Pepi werd begin 2022 door FC Augsburg naar Duitsland gehaald, nadat hij in de Major League Soccer indruk had gemaakt bij FC Dallas. Pepi groeide uit tot international van Amerika en hielp zijn land deze maand nog aan goud in de Nations League. In vier duels scoorde Pepi vier keer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.