PSV heeft El Ghazi bijna binnen

Reacties

PSV heeft Anwar El Ghazi bijna binnen. De Eindhovenaren zijn akkoord met Aston Villa over een bedrag van ongeveer 2,5 miljoen euro. In de slotdagen van de transfermarkt hoopt PSV de transfer definitief af te ronden.

PSV heeft El Ghazi bijna binnen
© Pro Shots

Zondag bereikten de clubs al een akkoord, waardoor het woord aan El Ghazi was. Zijn salaris vormde aanvankelijk een struikelblok, maar die plooi lijkt nu gladgestreken. Hij staat daardoor na 5,5 jaar voor een terugkeer in de Eredivisie, nadat hij Ajax in januari 2017 verliet voor Lille OSC.

In 2018 kwam hij terecht bij Aston Villa. Eerst werd hij een seizoen gehuurd, daarna definitief overgenomen. De 27-jarige vleugelaanvaller staat nog een jaar onder contract in Birmingham, maar komt daar niet aan de bak. Hij behoorde niet tot de selectie voor de vijf officiële wedstrijden die Aston Villa dit seizoen speelde.

In het afgelopen seizoen kwam El Ghazi tot negen optredens voor de winterstop, waarna hij een half seizoen werd verhuurd aan Everton en slechts twee duels speelde. In Eindhoven wordt hij gezien als vervanger van Noni Madueke, die door een blessure voorlopig niet inzetbaar zal zijn voor trainer Ruud van Nistelrooij.

PSV bereidt zich voor op een hectische slotfase van de transfermarkt:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.