PSV gaat met teruggekeerde Pereiro onderuit achter gesloten deuren

Reacties

PSV heeft woensdag een besloten oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren verloren. De Eindhovenaren gingen op De Herdgang met minimale cijfers onderuit (0-1).

PSV gaat met teruggekeerde Pereiro onderuit achter gesloten deuren
© Pro Shots

Trainer Mark van Bommel gaf diverse reservespelers de kans zich te laten zien, bij afwezigheid van de spelers die op pad zijn met hun nationale ploeg. Op doel mocht Lars Unnerstall zich bewijzen, met voor zich een verdediging die bestond uit Toni Lato, Daniel Schwaab, Tijn Daverveld en Olivier Boscagli.

Op het middenveld kreeg Ibrahim Afellay een basisplaats, met om zich heen Erick Gutiérrez en Ryan Thomas. Voorin opteerde Van Bommel voor Kostas Mitroglou in de punt en op de vleugels - de na blessureleed teruggekeerde - Gastón Pereiro en de in augustus aangetrokken Cyril Ngonge.

De wedstrijd in Eindhoven werd door Din Sula beslist in het voordeel van Waasland-Beveren, dat op dit moment veertiende staat in de Pro League. Mitroglou miste namens PSV een strafschop. Aan Belgische zijde deed ook voormalig PSV-jeugdspeler Matthias Verreth mee. Na de interlandperiode komt PSV in de competitie weer in actie en gaat het op bezoek bij FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.