PSV flirt met Arminia Bielefeld-doelman Stefan Ortega

Reacties

Yvon Mvogo wil PSV verlaten. De Zwitserse doelman is achter Joël Drommel reservekeeper in Eindhoven en wil in de tweede helft van het seizoen gaan spelen. Vooralsnog laat PSV de van RB Leipzig gehuurde Mvogo niet gaan, al flirtte het volgens bronnen in Duitsland al wel voorzichtig met Arminia Bielefeld-doelman Stefan Ortega.

PSV flirt met Arminia Bielefeld-doelman Stefan Ortega
© Pro Shots

Het contract van de 29-jarige Ortega loopt na dit seizoen af, waardoor hij Bielefeld in de zomer transfervrij kan verlaten. Als de club uit de Bundesliga nog iets wil verdienen dan zal het de keeper nu moeten verkopen. Aan de andere kant strijdt Arminia tegen degradatie en heeft het zijn sterkhouder hard nodig. Of Ortega in de komende dagen blijft of vertrekt staat nog 'wagenwijd open', zegt zijn zaakwaarnemer desgevraagd.

Ortega staat er zeer goed op in Duitsland. Hij stond eerder al in de belangstelling van Bayern München en moest zich tijdens het afgelopen EK nog stand-by houden voor de nationale ploeg. Ortega heeft Spaanse roots, maar is geboren en getogen in Duitsland. 

De agent van Neblung Sportsnetwork bevestigt de interesse van meerdere clubs in Ortega, maar wil de belangstelling van PSV niet bevestigen of ontkennen. 

Mvogo
De flirt van PSV met Ortega kan niet los worden gezien van de wens van Mvogo om PSV te verlaten. Geruchten zijn er genoeg: één van die geruchten is dat Girondins Bordeaux hem wil overnemen. Bij een verhuizing naar die club zou Mvogo herenigd worden met trainer Vladimir Petkovic, die hij kent van het nationale team van Zwitserland. Ook Saint-Étienne had interesse in Mvogo.

Zolang PSV geen andere doelman aantrekt, zal het Mvogo echter niet laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.