PSV en Willem II kennen mogelijke tegenstanders in play-offs EL

Reacties

PSV stuit in de play-offs van de Europa League mogelijk op Rosenborg BK. Voor Willem II kwam vrijdagmiddag tijdens de loting Galatasaray als mogelijke tegenstander uit de koker rollen.

PSV en Willem II kennen mogelijke tegenstanders in play-offs EL
© Pro Shots

PSV en Willem II moeten eerst nog de derde voorronde overleven voor het zover is. De Eindhovenaren gaan volgende week op bezoek in Slovenië bij NS Mura, Willem II ontvangt in Tilburg het Rangers van manager Steven Gerrard. De Tilburgers versloegen deze week Progrès Niederkorn uit Luxemburg met duidelijke cijfers in de tweede voorronde: 0-5.

Als Willem II ook doorstoot naar de play-offs, wacht daarin een wedstrijd tegen de winnaar van het duel tussen Galatasaray en Hajduk Split. PSV moet in de laatste voorronde van de Europa League af zien te rekenen met de winnaar van de confrontatie tussen Rosenborg en Alanyaspor. Ook in de play-offs wordt over één wedstrijd gestreden om een Europa League-ticket. PSV zal dan een uitwedstrijd spelen, terwijl Willem II thuis speelt als het de play-offs bereikt.

Met Feyenoord en AZ zijn al twee clubs zeker van deelname aan het hoofdtoernooi van de Europa League. De Rotterdammers kregen als nummer drie van de Eredivisie een direct ticket, de Alkmaarders stroomden door uit de voorronde van de Champions League. Ajax was als nummer één van het afgelopen seizoen direct geplaatst voor het miljardenbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.