PSV en FC Utrecht sluiten kwartfinale af in Eindhoven

Reacties

Het duel tussen PSV en FC Utrecht in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB-beker is de afsluiter van de vijfde ronde. Die start op dinsdagavond 20.45 uur in Alkmaar, waar AZ het op zal nemen tegen Topklasser HHC Hardenberg.

PSV en FC Utrecht sluiten kwartfinale af in Eindhoven

Drie dagen na de bekerconfrontatie van PSV en FC Utrecht kruisen de twee ploegen de degens in de competitie. Op zondag 7 februari ontvangen de Domstedelingen de regerend landskampioen in stadion Galgenwaard, na een midweeks bezoekje aan het Philips Stadion.

Voor Feyenoord wacht in de speelronde na de kwartfinale van de strijd om de KNVB-beker De Klassieker. Ajax, in de derde ronde uitgeschakeld door de Rotterdammers, ontvangt de ploeg op zondag 7 februari in de eigen Arena. AZ neemt het de avond ervoor al op tegen Vitesse.

In de eerste week van februari staat voor de acht overgebleven ploegen een ticket naar de halve finales op het spel. Die worden gespeeld tussen dinsdag 1 en donderdag 3 maart. De finale in de strijd om de KNVB-beker staat gepland op zondag 24 april. Dan wordt er om 18.00 uur afgetrapt in De Kuip.

Kwartfinale KNVB-bekertoernooi
Datum Tijd Thuisclub Uitclub
Dinsdag 2 februari 20.45 uur AZ HHC Hardenberg
Woensdag 3 februari 18.30 uur FC Den Bosch VVSB
Woensdag 3 februari 20.45 uur Roda JC Kerkrade Feyenoord
Donderdag 4 februari 20.45 uur PSV FC Utrecht
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.