PSV-commissaris Arnesen zegt 'nee' tegen Anderlecht

Reacties

Frank Arnesen heeft bedankt voor het aanbod om een technische functie te vervullen bij Anderlecht. De 62-jarige Deen blijft aan als commissaris bij PSV.

PSV-commissaris Arnesen zegt 'nee' tegen Anderlecht

Arnesen heeft een verkennend gesprek gehad met Anderlecht, de club waar hij medio jaren tachtig actief was voordat hij tijdens de laatste jaren van zijn loopbaan in Eindhoven speelde. De oud-international en voormalig speler van Ajax heeft echter 'nee' gezegd tegen de Belgische grootmacht.

Voorzitter Marc Coucke en directeur Michael Verschueren zagen in de voormalig technisch directeur van PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea en Hamburger SV een potentiële opvolger van de opzij geschoven technische man Luc Devroe. Een van de andere namen die de ronde doet is die van de Zweed Pär Zetterberg.

Arnesen blijft dus werkzaam bij PSV. In 2017 keerde hij terug in het Philips Stadion als lid van de raad van commissarissen, waar hij de portefeuille voetbalzaken beheert. Eerder was de Deen behalve speler en technisch directeur ook assistent-coach in Eindhoven. In 1987/88 was hij lid van het team dat de Europa Cup I won.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.