PSV: bod Milan op Strootman niet interessant genoeg

AC Milan heeft twee weken geleden tevergeefs geprobeerd om Kevin Strootman bij PSV los te weken. Algemeen directeur Adriano Galliani meldde zich persoonlijk bij de koploper van de Eredivisie, maar diens bod was dermate oninteressant voor PSV dat het nooit tot serieuze onderhandelingen is gekomen.

PSV: bod Milan op Strootman niet interessant genoeg

Vlak voor de winterstop meldde voetbalmakelaar Rob Jansen zich in Eindhoven met Engelse interesse in de allround middenvelder. Een niet nader bekende topclub uit de Premier League had de Hagenaar opdracht gegeven om de mogelijkheden voor het aantrekken van Strootman af te tasten. Omdat deze interesse ook komende zomer normaal gesproken nog zal bestaan, werd Chiel Dekker - manager van Strootman - uitgenodigd om samen met PSV naar Jansen te luisteren.

'Omdat ik Kevin vertegenwoordig, mag ik niet namens een club werken. Rob en ik kennen elkaar al twintig jaar en ik vind hem een zeer betrouwbare collega', reageert Dekker. 'Het gaat er mij om dat, als het tot een vertrek komt, er een deal gemaakt kan worden waar alle partijen tevreden over zijn. Als Rob Jansen daarin iets kan betekenen is dat prima, maar het is geen feit dat dit ook daadwerkelijk zal gebeuren.' (Thijs Slegers)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen