PSV, AZ en Feyenoord in prachtige lijst met grote namen

Reacties

In de tien grootste competities van Europa zijn er nog zestien teams ongeslagen en slechts twee geheel foutloos. PSV gooit hoge ogen in Europa, samen met Fenerbahçe. Ook AZ en Feyenoord maken deel uit van het toplijstje.

PSV, AZ en Feyenoord in prachtige lijst met grote namen
© Pro Shots

Richting de start van de tweede interlandperiode van het seizoen kan voorzichtig al de balans opgemaakt worden in de competities. Met acht overwinningen in de eerste acht duels van de Eredivisie staat PSV er bijzonder goed voor in Nederland. Het doelsaldo van 27-2 is daarbij ook indrukwekkend.

Net als PSV staat ook Fenerbahçe op 24 punten na 8 wedstrijden. De Turken zijn aan de hand van Edin Dzeko, Sebastian Szymanski en Dusan Tadic bijzonder goed begonnen aan het seizoen en steken PSV de loef af als het gaat om het gehele seizoen. Fenerbahçe verspeelde dit seizoen namelijk nog geen enkel punt. Inclusief Europese duels heeft Fenerbahçe zestien overwinningen geboekt in zestien duels. Twee winstpartijen zorgden voor de uitschakeling van FC Twente in de play-offs van de Conference League.

De prestatie van AZ, zeven winstpartijen en één gelijkspel, is wat minder zeldzaam in de beste competities van Europa. Celtic, Galatasaray en Sporting Portugal kregen dit ook voor elkaar. Feyenoord voegt zich met zes overwinningen en twee remises bij de gedeelde koplopers van de Premier League. Ook Arsenal en Tottenham Hotspur verloren nog niet in Engeland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.