PSG weer zonder Messi: superster richt zich op CL-clash met Guardiola

Reacties

Lionel Messi is er zaterdag niet bij als Paris Saint-Germain het thuis opneemt tegen Montpellier. Het Champions League-duel van dinsdagavond, tegen Manchester City, is zijn volgende doel.

PSG weer zonder Messi: superster richt zich op CL-clash met Guardiola
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Montpellier
Montpellier

Messi deed vorige week nog wel mee bij PSG, en dat ging niet onopgemerkt voorbij. De Argentijnse vedette werd tegen Olympique Lyon namelijk vroegtijdig gewisseld door zijn trainer en landgenoot Mauricio Pochettino. Daar was Messi duidelijk niet blij mee, maar de trainer liet na afloop weten dat er absoluut geen problemen zijn tussen hem en de aanvaller.

Voor het midweekse uitduel met FC Metz zat Messi vervolgens niet bij de selectie, omdat hij kampte met een knieblessure. Daarvan is hij nog niet voldoende hersteld, zo laat PSG weten. Messi heeft de looptraining inmiddels wel weer hervat, maar zal er zaterdag niet bij zijn. PSG laat weten dat zijn situatie zondag opnieuw wordt bekeken.

Mocht hij dan wél voldoende fit zijn, dan zou hij dinsdag weer inzetbaar kunnen zijn. En dat zou goed nieuws zijn voor de Parijse miljardenploeg, want het Man City van manager Pep Guardiola komt dan naar Frankrijk. En dus kan Messi een oude bekende treffen: hij werkte bij Barcelona natuurlijk jarenlang samen met Guardiola.

PSG
PSG
2 - 0
Manchester City
Manchester City
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.