PSG waarschuwt Real Madrid na Neymar-flirt

Reacties

Paris Saint-Germain is niet blij met de handelswijze van Real Madrid omtrent Neymar. Het is een publiek geheim dat de Champions League-winnaar de Braziliaan graag inlijft, maar de manier waarop kan clubpresident Nasser al-Khelaifi niet bekoren.

PSG waarschuwt Real Madrid na Neymar-flirt

PSG en Real Madrid hebben de zaak besproken, zo legt al- Khelaifi uit aan Marca. Volgens hem heeft Real Madrid achter de schermen een poging gedaan om Neymar warm te maken voor een overstap naar De Koninklijke. 'Het is vervelend. Dit zien we niet graag en we hebben daarom ook gepraat met Real Madrid.'

'We hebben een goede relatie', gaat de president van PSG verder. 'Maar het is belangrijk dat er niet achter de schermen gewerkt wordt aan een transfer. Dit verwachten wij van alle clubs, niet alleen van Real Madrid.'

Vorig jaar maakte PSG van Neymar de duurste speler aller tijden, door zijn contract bij Barcelona af te kopen voor 222 miljoen euro. Real Madrid heeft door zich in te houden op de transfermarkt en een goed krediet bij Spaanse banken het vermogen om Neymar voor een hoge transfersom weg te plukken uit Parijs.

Schattingen van Spaanse media geven aan dat Real Madrid vierhonderd miljoen euro kan besteden, waarvan tweehonderd miljoen eigen vermogen is. Of de Spaanse topclub ook daadwerkelijk met een bod op Neymar komt, blijft afwachten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.