PSG schrijft Verratti niet in voor de Champions League, vertrek lonkt

Reacties

Op de lijst met spelers die Paris Saint-Germain heeft ingeschreven, ontbreekt de naam van Marco Verratti. De Italiaanse middenvelder staat volgens verschillende media dan ook dicht bij een transfer.

PSG schrijft Verratti niet in voor de Champions League, vertrek lonkt
© Pro Shots

Donderdagavond publiceerde de kampioen van Frankrijk de lijst met spelers die in actie mogen komen in de poulefase van het miljardenbal, waarin PSG gekoppeld is aan Newcastle United, Borussia Dortmund en AC Milan. Die mag aangevuld worden met spelers onder de 21, maar voor Verratti (30) betekent het dat hij niet mee mag doen in die zes wedstrijden. Het lijkt er niet meer toe te doen, want Verratti zou voor een transfer staan.

Verschillende media melden dat een akkoord met Al Arabi SC min of meer beklonken is. Het zou voor de man uit Pescara een einde betekenen aan elf jaar trouwe dienst in het Parc des Princes. Verratti trekt de deur van het stadion dan achter zich dicht met een imposante erelijst: negen landstitels, zes Coupes de France en met zijn nationale ploeg het EK van 2021.

Ekitike niet, Mbappé wél
PSG heeft nieuwe aanwinsten als Gonçalo Ramos, Randal Kolo Muani, Marco Asensio, Ousmane Dembélé en Bradley Barcola wél ingeschreven. Ook op de lijst: Kylian Mbappé. De ergste kou tussen de superster en zijn club lijkt zodoende uit de lucht. Wie er niet bij is: Hugo Ekitike. De spits zou op deze manier gestraft worden voor zijn weigering om, zoals PSG wil, te vertrekken, zo meldt L'Équipe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.