PSG ontsnapt aan reusachtige blamage

Reacties

Paris Saint-Germain is dinsdag in de strijd om de Coupe de la Ligue aan een enorme blamage ontsnapt. Het sterrenensemble van Thomas Tuchel won in de slotfase van Ligue 2-ploeg Orléans.

PSG ontsnapt aan reusachtige blamage
Orléans
Orléans
1 - 2
PSG
PSG

Hoewel Neymar rust kreeg en Kylian Mbappé op de bank begon, startten er nog genoeg grote namen tegen de nummer elf van het tweede niveau in Frankrijk. Pas in de 41ste minuut kreeg PSG de bal in het doel: Edinson Cavani rondde subtiel af op aangeven van Ángel Di María.

Na rust verzuimde PSG de hoop bij Orléans weg te nemen. Sterker nog: de bezoekers kwamen langszij. Joseph Lopy maakte twintig minuten voor tijd vanuit het niets de gelijkmaker. Op dat moment waren Gianluigi Buffon en Mbappé al in de ploeg gekomen, maar een andere invaller maakte het verschil. De jonge aanvaller Moussa Diaby schoot na een fraaie actie de winnende goal binnen.

Daardoor gaat titelverdediger PSG naar de achtste finale van het tweede bekertoernooi van Frankrijk. De veelvraat won vorig seizoen ook het prestigieuzere toernooi om de Coupe de France.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.