PSG mist Neymar totaal niet dankzij uitblinkende Di María

Reacties

Paris Saint-Germain is door naar de halve finale van het toernooi om de Coupe de France. De Parijzenaren wonnen in eigen huis gemakkelijk van Olympique Marseille: 3-0.

PSG mist Neymar totaal niet dankzij uitblinkende Di María

Bij PSG ging het de laatste dagen voornamelijk over de onduidelijkheid rondom de blessure van Neymar. De Braziliaan ging zondag in het competitieduel met Marseille huilend naar de kant (3-0). Woensdagavond bracht de club naar buiten dat de sterspeler onder het mes moet door een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje. Naar alle waarschijnlijkheid moet hij twee maanden toekijken.

Door de blessure van Neymar ligt er weer ruimte voor Ángel Di María om te schitteren in het tenue van PSG. Vlak voor rust verzorgde de Argentijn de openingstreffer tegen Marseille. Via het been van Adil Rami schoot de buitenspeler binnen: 1-0.

Direct na rust waren de spotlights weer op Di María gericht. De ex-speler van Manchester United schoot zijn tweede van de avond binnen. Doelman Steve Mandanda kreeg zijn hand onvoldoende achter de bal en kon het doelpunt niet voorkomen.

Het mooiste van de avond bewaarde PSG voor het laatst. Tien minuten voor het einde zette Edinson Cavani de eindstand op het scorebord na een flitsende combinatie met Marco Verratti en Julian Draxler.

Komende zaterdag spelen de Parijzenaren in de competitie tegen Troyes. Hierna wacht de belangrijke wedstrijd in de Champions League tegen Real Madrid. PSG hoopt daar de 3-1 van het eerste duel weg te poetsen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.