PSG maakt megatransfer van Kolo Muani op de valreep rond

Reacties

Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met Randal Kolo Muani. Na een lange transfersoap maakt de 24-jarige aanvaller de overstap van Eintracht Frankfurt naar Parijs. Hij tekent tot medio 2028. Volgens diverse media betaalt PSG een bedrag van 75 miljoen euro dat nog kan oplopen tot 90 miljoen.

PSG maakt megatransfer van Kolo Muani op de valreep rond
© Pro Shots

PSG was al langer op zoek naar een nieuwe aanvaller nadat deze zomer sterspelers als Lionel Messi en Neymar vertrokken uit Parijs. Kylian Mbappé kreeg al gezelschap van Ousmane Dembélé, Marco Asensio en Gonçalo Ramos en nu voegt Kolo Muani zich daarbij. De Fransman speelde pas een jaar bij Eintracht Frankfurt, dat hem vorige zomer overnam van FC Nantes.

In het westen van Frankrijk speelde de negenvoudig international vasn Les Bleus zich met 23 goals in twee seizoenen in de kijker van Frankfurt, dat hem vorig jaar transfervrij naar de Bundesliga haalde. Na 26 goals in Duitse dienst, levert dat Eintracht nu een enorme klapper op.

De overgang van Kolo Muani was een van de grote verwachte transfers op Deadline Day. Even leek de deal nog te klappen. Kolo Muani weigerde nog te trainen bij Frankfurt en had zijn zinnen gezet op een transfer, maar de Duitse club wilde aanvankelijk eerst een vervanger aantrekken. Toen dat niet lukte, leek Frankfurt de stekker uit de onderhandelingen te trekken. Dat gebeurde echter niet. Kolo Muani kreeg zijn zin en maakte de overstap naar PSG.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer R. Kolo Muani
Meer over R. Kolo Muani
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.