PSG drukt alle geruchten over Tuchel de kop in met contractnieuws

Reacties

Thomas Tuchel heeft een nieuw contract getekend en blijft trainer van Paris Saint-Germain. Daarmee komt er een definitief einde aan een periode waarin veel gespeculeerd werd over de toekomst van de coach.

PSG drukt alle geruchten over Tuchel de kop in met contractnieuws

Onder leiding van Tuchel pakte Paris Saint-Germain het afgelopen seizoen de landstitel in Frankrijk, maar dat wordt nauwelijks nog als een knappe prestatie beschouwd vanwege de financiële daadkracht van PSG. De trainer kreeg vooral kritiek vanwege de vroege uitschakeling in de Champions League. Bovendien zou hij geen goede band hebben met sterspelers Kylian Mbappé en Neymar.

De geruchten over de belangstelling van PSG voor de clubloze José Mourinho en de bij Juventus vertrokken Massimiliano Allegri werd dan ook steeds sterker, al hielden de clubleiding en Tuchel steeds vol met elkaar door te willen. Aan alle onzekerheid kwam zaterdag een einde toen Tuchel zijn handtekening zette onder een nieuw contract.

'Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract bij PSG. Ik wil graag de hele club en in het bijzonder de voorzitter bedanken voor het vertrouwen in mij en mijn staf. Dit versterkt mijn ambities om deze club naar de absolute wereldtop te brengen. Ik ben ook geraakt door de steun die ik heb gekregen van de fans. Ik weet zeker dat de mooiste tijden voor PSG nog gaan aanbreken', zei Tuchel bij het tekenen van zijn contract.

De Duitse tacticus ligt nu tot de zomer van 2021 vast in Parijs en zal volgend seizoen zeker nog eindverantwoordelijk zijn bij de Franse grootmacht. Duidelijk is nu al dat Champions League-succes wederom het grote doel is van Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.