PSG-doelwit smeekt zijn club om transfer: 'Dit is een unieke kans voor mij'

Reacties

Randal Kolo Muani heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Paris Saint-Germain. De aanvaller smeekt zijn werkgever Eintracht Frankfurt om het bod dat op hem is uitgebracht te accepteren.

PSG-doelwit smeekt zijn club om transfer: 'Dit is een unieke kans voor mij'
© Pro Shots

Eerder op de dinsdag meldde L'Équipe dat PSG zijn bod op Kolo Muani (24) had verhoogd tot 65 miljoen euro plus bonussen. Bovendien zou Hugo Ekitike als ruilmiddel in de deal betrokken kunnen worden.

Of die details precies kloppen is niet zeker, maar PSG heeft zich in ieder geval gemeld bij Eintracht Frankfurt, in een poging Kolo Muani binnen te halen. En het is duidelijk wat de speler zelf wil.

'Ik heb veel aan Eintracht Frankfurt te danken', vertelt Kolo Muani aan Sky. 'De fans zitten in mijn hart en ik heb me altijd professioneel opgesteld en alles voor de club gegeven. Maar het is geen geheim dat PSG een recordbod op mij heeft uitgebracht en deze transfer is een unieke kans voor mij. Ik wil graag naar Parijs en heb de mensen die hierover gaan binnen de club dat laten weten. Ik hoop en wens dat Eintracht Frankfurt instemt met het aanbod van PSG en dat deze stap voor mij mogelijk wordt gemaakt.'

Kolo Muani speelt sinds vorig jaar voor Eintracht Frankfurt, dat de aanvaller destijds transfervrij (!) overnam van FC Nantes. In Duitse dienst maakte hij tot dusver 26 doelpunten in vijftig officiële wedstrijden. Kolo Muani heeft negen interlands achter zijn naam staan en deed in december nog mee in de verloren WK-finale tegen Argentinië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.