PSG bevestigt: einde aan samenwerking met Kluivert

Reacties

Patrick Kluivert vertrekt definitief als technisch directeur van Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht meldt vrijdagavond op de website dat de club en voormalig spits per direct uit elkaar gaan na gezamenlijk overleg. Kluivert was nog geen jaar in dienst van Paris Saint-Germain.

PSG bevestigt: einde aan samenwerking met Kluivert

L'Equipe meldde eerder op de vrijdag al dat een breuk eraan zat te komen. Volgens het medium wees Kluivert een andere rol binnen de club af.

Kluivert liet afgelopen zomer een baan als trainer van Ajax A1 schieten om aan de slag te gaan als directeur van Paris Saint-Germain. Op 14 juli begon hij in Frankrijk, maar nog geen jaar later komt er dus een einde aan de samenwerking tussen Kluivert en Paris Saint-Germain.

In een statement toont de club uit de hoofdstad dankbaarheid. 'We bedanken Patrick Kluivert voor de professionaliteit die hij altijd toonde. We wensen hem het beste in de uitdagingen die hij aangaat in de komende jaren.'

Onlangs stelde Paris Saint-Germain voor de positie van technisch directeur al een nieuwe man aan in de vorm van Antero Henrique. Een vertrek van Kluivert hing daardoor al in de lucht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.