'PSG bereikt met Frankfurt akkoord over megatransfer Kolo Muani'

Reacties

Het heeft er alle schijn van dat Paris Saint-Germain op Deadline Day nog een grote deal gaat afronden. De kampioen van Frankrijk heeft met Eintracht Frankfurt een akkoord bereikt over de transfer van Frans international Randal Kolo Muani.

'PSG bereikt met Frankfurt akkoord over megatransfer Kolo Muani'
© Pro Shots

Dat melden meerdere media in Duitsland en Frankrijk vrijdagmiddag. Volgens L'Équipe en RMC Sport zijn de clubs een transfersom van 75 miljoen euro plus 15 miljoen euro aan bonussen overeengekomen. Daarmee lijkt Kolo Muani dan toch zijn zin te krijgen. De 24-jarige spits weigerde eerder deze week al om nog langer mee te trainen bij Frankfurt, omdat hij zijn zinnen had gezet op een overstap naar PSG.

Kolo Muani is net als Kylian Mbappé geboren in de Parijse voorstad Bondy en moet met de 25-jarige superster de voorhoede gaan vormen in het Parc des Princes. Eerder kwamen ook Ousmane Dembélé en Gonçalo Ramos al over van respectievelijk Barcelona en Benfica. Met de naderende komst van Kolo Muani zet PSG nadrukkelijker in op het vormen van een elftal waarmee de aanhang zich kan identificeren.

De fanatieke supporters van PSG lieten afgelopen seizoen meerdere malen blijken klaar te zijn met Lionel Messi en Neymar, die deze zomer allebei vertrokken. Na het vertrek van de twee wereldsterren is de club een nieuwe koers ingeslagen. Als Kolo Muani ook komt, overstijgen de kosten daarvan de 300 miljoen euro. Wel moet Hugo Ekitike nog instemmen met een overstap naar Frankfurt om de deal rond te maken.

Dat neemt niet weg dat Kolo Muani zich inmiddels opmaakt voor een terugkeer in de Ligue 1, waar hij eerder al uitkwam voor FC Nantes. In het westen van Frankrijk speelde de negenvoudig international vasn Les Bleus zich met 23 goals in twee seizoenen in de kijker van Frankfurt, dat hem vorig jaar transfervrij naar de Bundesliga haalde. Na 26 goals in Duitse dienst, levert dat Eintracht nu een enorme klapper op.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Kolo Muani
Meer over R. Kolo Muani
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.