Promes mag al na 36 minuten douchen na slaande beweging

Quincy Promes heeft zich op het trainingskamp van Spartak Moskou niet van zijn meest sportieve kant laten zien. De aanvaller kreeg een rode kaart voor een slaande beweging.

Spartak Moskou
1 - 1
Pyunik Erevan FC

In de 36ste minuut sloeg Promes richting Alexander González. Hoewel de verdediger waarschijnlijk amper werd geraakt, ging hij met veel theater naar de grond. De scheidsrechter stuurde Promes van het veld.

Spartak deelt de beelden op social media en schrijft sarcastisch over 'de ergste overtreding': 'We hopen dat de speler geen hersenschudding heeft opgelopen!' Spartak voegt daar nog aan toe: 'Waarschuwing: deze beelden zijn niet geschikt voor overgevoelige mensen.'

Spartak bood Pyunik in de rust aan om in de tweede helft alsnog met elf tegen elf te spelen, maar daar ging de formatie uit Armenië niet mee akkoord. Het duel eindigde in 1-1. Zes minuten voor tijd maakte Spartak gelijk via aanvoerder Georgiy Dzhikiya.