Primeur bij Paris FC: alle wedstrijden zijn gratis

Reacties

De supporters van het Franse Paris FC hebben van hun club een vervroegd kerstcadeau gekregen. Tot het einde van het seizoen zijn zij gratis welkom bij thuiswedstrijden.

Primeur bij Paris FC: alle wedstrijden zijn gratis
© Pro Shots

Fortuna Düsseldorf heeft sommige wedstrijden gratis gemaakt, maar Paris FC zet de poorten voor de rest van het seizoen wagenwijd open. 'Dit is een grote primeur voor een professionele voetbalclub in Europa en zelfs ter wereld', aldus de club in een statement. 

'Voor de eerste keer ter wereld wordt een nieuwe innovatieve visie geboden door een zo breed mogelijk publiek te verwelkomen. Paris FC zal nu gratis kaartjes aanbieden voor alle thuiswedstrijden tot het einde van het seizoen 2023/24. Deze ongekende operatie betreft alle wedstrijden van het herenteam en het damesteam. Dit ambitieuze project maakt ook ruimte voor vrijgevigheid door bij iedere wedstrijd een goed doel onder de aandacht te brengen.'

Paris FC kan de steun goed gebruiken: de club staat in de Ligue 2 op de zestiende plaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.