President Sevilla krijgt zijn zin en ontvangt vliegtuig bij presentatie Ramos

Reacties

Sevilla-president José Castro heeft van zijn collega een vliegtuig ontvangen tijdens de presentatie van aanwinst Sergio Ramos. Dat was exact waar hij om vroeg toen hij enkele weken geleden werd gevraagd naar een mogelijke terugkeer van Ramos. Het werd een speelgoedvliegtuigje, dat dan weer wel.

President Sevilla krijgt zijn zin en ontvangt vliegtuig bij presentatie Ramos
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sinds Ramos een transfervrije status had, werd de verdediger geregeld gelinkt aan zijn oude club Sevilla. De Europa League-winnaar was echter aanvankelijk niet voornemens een extra centrale verdediger te halen. 'We hebben niets tegen Ramos, het is een geweldige speler, maar hij past niet bij het sportieve beleid dat de club nu voert', zei Castro destijds.

Van een journalist kreeg hij de vraag wat er zou gebeuren als Ramos zelf graag wil komen. 'Ik wil ook wel een vliegtuig', was het antwoord van de president. Binnen de club veranderde een aantal zaken, waardoor Ramos alsnog bij Sevilla tekende. Tijdens zijn presentatie speelde technisch directeur Victor Orta daar humoristisch op in door zijn voorzitter een speelgoedvliegtuig te geven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Een van de dingen die mensen van dieren onderscheidt, is dat zij hun gedachten nog kunnen bijstellen', reageerde Orta. 'We hebben veel met elkaar gesproken en zagen in dat Sergio toch de beste optie was om het team te komen versterken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.