Premier League-veteraan (38) verkast naar Everton: 'Leeftijd is maar een getal'

Reacties

Ashley Young kan er maar geen genoeg van krijgen. De 38-jarige vleugelverdediger heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract bij Everton en gaat zijn zeventiende seizoen in de Premier League in.

Premier League-veteraan (38) verkast naar Everton: 'Leeftijd is maar een getal'
© Pro Shots

Young liep deze zomer uit zijn contract bij Aston Villa en wordt bij Everton herenigd met Sean Dyche. In de herfst van zijn actieve carrière droeg de 52-jarige manager de aanvoerdersband van Watford, waar Young op dat moment doorbrak. In totaal stonden beide mannen 25 wedstrijden samen op het veld bij The Hornets.

Young lanceerde zijn loopbaan op Vicarage Road en droeg achtereenvolgens het shirt van Aston Villa, Manchester United, Internazionale en opnieuw Villa. Everton wordt de vijfde club van Young, die op Goodison Park de nodige ervaring hoopt toe te voegen.

Fitter dan ooit
'Ik heb altijd gezegd dat leeftijd voor mij maar een getal is', zegt Young op de clubsite van Everton. 'Ik voel me fitter dan ooit. Als de manager me nodig heeft, ben ik er klaar voor. Ik wil mijn ervaring gebruiken om de ploeg te helpen. I've been there, ik weet hoe het is. Als ik jongere spelers daarmee kan helpen, is dat fantastisch.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.