Polen stoomt door, Finland verliest opnieuw

Azerbeidzjan-Polen 1-3Polen is hard op weg zich te plaatsen voor het EK 2008. De ploeg van bondscoach Leo Beenhakker won in Groep A opnieuw. Azerbeidzjan was de zesde op rij die door Polen werd verslagen. Helemaal vlot verliep het overigens niet. Azerbeidzjan nam al na vijf minuten een voorsprong. Pas na een uur ging Polen erop en erover. Ebi Smolarek maakte gelijk en Jacek Krzynowek (twee doelpunten) sloeg een beslissend gat. Beenhakker is met zijn ploeg koploper.

Finland-Servië 0-2
De Finnen dreigen juist hun eigen glazen in te gooien op weg naar Oostenrijk en Zwitserland. Op de nederlaag uit tegen Azerbeidzjan volgde nu verlies thuis tegen Servië. Een vroege goal van Bosko Jankovic (tweede minuut) en een late van Milan Jovanovic (85ste) waren de Scandinaviërs te machtig. Finland staat nu vierde en heeft drie verliespunten meer dan de nummer twee Servië.