'Pogba kiest voor terugkeer naar Serie A en tekent monstercontract'

Reacties

Paul Pogba heeft volgens La Gazzetta dello Sport zijn keuze gemaakt. De Franse middenvelder van Manchester United geniet na dit seizoen een transfervrije status en heeft die optimaal benut. Volgens de Italiaanse krant tekent de wereldkampioen van 2018 op korte termijn bij Juventus.

'Pogba kiest voor terugkeer naar Serie A en tekent monstercontract'

Beide partijen zouden een overeenstemming hebben bereikt over de contractinhoud. Daarmee lijkt Pogba te kiezen voor de club waar hij tussen 2012 en 2016 al vier seizoenen voor actief was. Destijds kwam hij tot 178 wedstrijden voor de Oude Dame. Al die seizoenen werd Pogba landskampioen.

Ondanks een lastig seizoen op Old Trafford wordt Pogba niet bepaald slechter van zijn contract in de Serie A. Volgens La Gazzetta gaat de middenvelder namelijk minimaal 7,5 miljoen euro per jaar opstrijken. Dat bedrag zou nog kunnen stijgen naar tien miljoen euro op jaarbasis, afhankelijk van zijn prestaties.

Pogba tekent naar alle waarschijnlijkheid voor drie seizoenen bij Juve. In alle rust kan de middenvelder naar het nieuwe seizoen bij zijn nieuwe werkgever toe gaan werken, want Pogba ontbreekt in de selectie van Frankrijk voor de Nations League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.