Ploeterend Roda gaat langer door met Molenaar

Reacties

Robert Molenaar is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De Limburgers hebben de optie in het contract van de 49-jarige oefenmeester gelicht.

Ploeterend Roda gaat langer door met Molenaar

Molenaar is bezig aan zijn eerste seizoen bij Roda en heeft het niet makkelijk. Na 25 Eredivisie-duels heeft de ploeg uit Kerkrade slechts vier keer gewonnen. Met zeventien punten staat Roda op de zeventiende plaats, twee punten boven hekkensluiter Sparta Rotterdam. Desalniettemin heeft de club het volste vertrouwen in Molenaar.

'We hebben aan het begin van het huidige seizoen bewust gekozen voor Robert Molenaar. Wij vinden dat hij als trainer en persoon past binnen deze club en bovendien is hij een wezenlijk onderdeel in de visie die wij als club naar buiten toe willen uitdragen', legt technisch directeur Harm van Veldhoven uit op de clubsite.

'Het schept bovendien duidelijkheid naar de toekomst toe om in dit vroege stadium aan te geven dat we ook volgend jaar met elkaar doorgaan. Wij hebben alle vertrouwen in Robert en we zijn er samen van overtuigd dat de weg die we zijn ingeslagen, de juiste is', aldus Van Veldhoven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.