Ploeggenoten zetten Union Berlin-speler te kakken na gigantische misser

Reacties

Terwijl Union Berlin dinsdag een mooie avond kende door de 2-1 bekerzege op VfL Wolfsburg, was er één Union-speler die een minder plezierig gevoel overhield aan de wedstrijd. Jérôme Roussillon miste in de allerlaatste seconde van het duel voor open doel, waarna zijn teamgenoten de draak met hem staken.

Ploeggenoten zetten Union Berlin-speler te kakken na gigantische misser
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wolfsburg stond een minuut voor tijd met 2-1 achter en stuurde de doelman mee naar voren bij een standaardsituatie. In de omschakling kwam Union Berlin er pijlsnel uit en kreeg Roussillon de kans voor open doel om het duel in helemaal in het slot te gooien, maar hij faalde opzichtig.

Enkele seconden later klonk het eindsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann en de ploeggenoten van Roussillon konden het niet laten om de gemiste kans van Roussillon er nog even in te wrijven. Na afloop legden ze de bal nog eens neer op diezelfde positie neer en onder luid gejuich van het publiek mocht de Fransman alsnog zijn treffer maken!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.